Burgonyás húsos fasírt





Burgonyás húsos fasírt, laktató, olcsó és nagyon finom! Kóstold meg és beleszeretsz!


A burgonya különleges ízt ad neki, ezért rajongunk érte! Sok féle köret passzol hozzá, érdemes kipróbálni!
Hozzávalók:

40 dkg darált sertéshús
3 nagy burgonya
10 dkg gomba (konzerv)
1 paprika
friss petrezselyemzöld
2 tojás
2-3 evőkanál zsemlemorzsa
5 gerezd fokhagyma
rozmaring
só, bors
olaj
Elkészítése:


A burgonyát lereszeljük és kinyomkodjuk a levét. A gombát leszűrjük és a paprikával együtt apróra vágjuk. Minden hozzávalót egy tálba teszünk és jól összegyúrjuk. Ha túl lágy a massza, még adunk hozzá zsemlemorzsát. Kiolajozott sütőformába, vagy őzgerincformába simítjuk és 180 fokos sütőben, nagyjából egy óra alatt készre sütjük. Langyosra hűtve szeleteljük. Tálaláskor a tetejét átkenhetjük paradicsomszósszal, vagy csípős mártással, de enélkül is finom.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése